محل تبلیغات شما
شرکت‌های دولتی در حال زمین‌گیرشدن هستند»؛ این روایتی است که عادل آذر، رئیس دیوان محاسبات در شرح وضعیت شرکت‌های دولتی گفته است. پیشنهاد دیوان محاسبات، اما برای درمان این زیان و فساد گزینه‌ای است که دولت‌ها کارنامه موفقی در آن نداشته‌اند؛ واگذاری و خصوصی‌سازی. شرکت دولتی، بانک و مؤسسه انتفاعی با بودجه هزار و ۴۸۳ هزار میلیارد تومان. این خلاصه‌ای از تصویر بودجه‌ای این شرکت‌ها در لایحه بودجه ۹۹ است. اما روی دیگر این تصویر واقعیت‌هایی است که رد آن‌ها را می‌توان در گزارش دیوان محاسبات از عملکرد آن‌ها دید. از میان این ۳۸۲ شرکت، بانک و مؤسسه، ۲۰۰ مورد آن زیان‌ده هستند، درحالی‌که طبق قانون در سال ۹۸ زیان سه هزار و ۳۰۴ میلیاردتومانی برای آن‌ها در نظر گرفته شده بود، در واقعیت زیان این شرکت‌ها به ۵۳ هزار و ۷۳۶ میلیارد تومان رسیده است؛ زیانی که به‌قدری بزرگ است که عادل آذر، رئیس دیوان محاسبات، از تعبیر زمین‌گیرشدن» در توضیح وضعیت این شرکت‌ها استفاده کرده.
 
به گزارش شرق، حالا نهاد‌های تصمیم‌گیر همگی برای حل بحران وضعیت مالی شرکت‌های دولتی یک راهکار مشخص را پیشنهاد می‌کنند و پیش می‌برند؛ واگذاری و خصوصی‌سازی. اما با توجه به کارنامه دولت‌ها در خصوصی‌سازی و فساد‌های اقتصادی و ورشکستگی و زیان‌دهی شرکت‌های واگذارشده، این پرسش مطرح می‌شود که آیا واگذاری و خصوصی‌سازی بانک‌ها و شرکت‌های دولتی می‌تواند منجر به بازدهی و رونق اقتصادی آن‌ها شود؟

 


انحصارطلبی صداوسیما کار دست «VOD»‌ها داد

عراق و لبنان به کجا می روند؟

اندازه‌گیری شتاب پیری با سرعت قدم‌ها؛ یک شگفتی خارق‌العاده

شرکت‌های ,زیان ,خصوصی‌سازی ,آن‌ها ,دیوان ,هزار ,است که ,شرکت‌های دولتی ,و خصوصی‌سازی ,واگذاری و ,این شرکت‌ها

مشخصات

آخرین مطالب این وبلاگ

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

vepaminsers limagabil tanorwordter dogspenkonsver perdrinilich timulmodogs Noreen's blog overcleance ☣ ƓLAMOUR ƬHƐ LǀƑƐ☣ درد نیوز